Zsóri Dániel ismét betalált


Lejátszotta az utolsó edzőmeccsét a Budafok Szlovéniában

fotó: budafokimte.hu

Lejátszotta az ötödik edzőmeccsét a Budafok, az NB I újonca 3-2-es vereséget szenvedett az FC Koper ellen.

A 62. percben Soltész István lövése után az erdélyi születésű Zsóri Dániel mozdult a kipattanó labdára, amikor az ellenfél visszahúzta. A jogosan megítélt büntetőt a Puskás díjas értékesítette. A másik budafoki gólt Lőrinczy szerezte.

"A Koper helyzet nélkül vette be kétszer is a kapunkat" -
kezdte értékelését Csizmadia Csaba vezetőedző. "Frissebbek voltunk, miután a cserék pályára léptek, a végén azonban egy szép átlövés eldöntötte a meccset. Kétnaponta játszottunk az elmúlt időszakban, a végére elfáradtunk. Elértünk egyfajta holtpontot, de ez ilyenkor normális. Az edzőtábor rendkívül hasznos volt. A tervezett munkát elvégeztük, a játékosok pótolták azt a meccsterhelést, ami a koronavírus-járvány miatt elmaradt az utóbbi hónapokban. A mai kilencven perc arról is szólt, hogy ne sérüljön meg senki."

Ez volt a csapat utolsó edzőmeccse Szlovéniában, ahol a héten fejezik be az edzőtábort. Az NB I-es rajtig még két felkészülési találkozó vár a Budafokra, először az Eszék, majd a DVTK ellen..

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Budafoki MTE–FC Koper 2–3 (0–1)
Budafoki gólszerzők: Zsóri (62. – 11-esből), Lőrinczy (65.)
BMTE: Kovács Z. – Fekete, Romic, Oláh B., Kirják – Soltész I., Micsinai – Ihrig-Farkas, Kulcsár K., Szabó M. – Kovács D. Pályára lépett még: Bese B. (k), Margitics, Medgyes S., Filkor, Skribek, Lőrinczy, Takács R., Zsóri. Vezetőedző: Csizmadia Csaba
A rovat legfrissebb hírei