Rangadóval kezd a TSC


Indul a szerbiai Labdarúgó Szuperliga 2020/2021-es szezonja

fotó: FK TSC / facebook

Pénteken kezdődik a szerb elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz a Labdarúgó Szuperliga 2020/2021-es szezonja.

Az elmúlt szezonban negyedik helyen végzett TSC máris komoly rangadóval kezd a pénteki fordulóban, és hazai pályán fogadja a tavalyi nagy rivális Vojvodinát, akiket egy hajszál híját megelőzhettek volna az elmúlt szezonban, ha a topolyaiak megnyerik az utolsó mérkőzésüket.

A mérkőzés 19 órakor kezdődik Zentán. Ugyanebben az időpontban a szabadkai Spartacus is pályára lép az újonc, čajetinai Zlatibor ellen a szabadkai Városi Stadionban.

A koronavírus-járvány miatt a mérkőzéseket jó ideig ismét nézők nélkül rendezik meg.

Szabó Zoltán vezetőedző optimistán és nagy elvárásokkal tekint az új szezon elé. A topolyaiak a felkészülési időszakban kilenc napot töltöttek a Puskás Akadémián, mely helyszínül szolgált a magyarországi edzőtáborozásuknak.

„Az edzések jók voltak, habár a három felkészülési mérkőzést, amit játszottunk, elvesztettük. A mérkőzésekkel nem voltam megelégedve, azért mert sokat hibáztunk, főként a helyezkedéseknél, a védekezésben és a gólgyártás sem nem igazán ment. Sok helyzetet hagytunk ki, szóval javulnunk kell, habár itt van a bajnokság a nyakunkon, nincs sok időnk. Remélem, hogy a héten azért a fiúk összeszedik magukat, és a Vojvodina ellen egy olyan produkciót fognak majd mutatni, ami győzelmet hoz majd.”- nyilatkozta a vajdasági mester a klub hivatalos facebook oldalán.


 


A rovat legfrissebb hírei