Mi lesz végül Nagy Dominikkal?


A magyar légiós helyzete eléggé komplikált

fotó: nso.hu

Még mindig nagyon képlékeny a helyzet Nagy Dominik körül, hiszen a Panathinaikosz fél év kölcsönjáték után köszönetet mondott a magyar válogatott szélsőnek, aki így visszakerült lengyel csapatához a Legia Warsawahoz. Igen ám, de a lengyel bajnokcsapat nem feltétlenül tart igényt a magyar játékosra, így annak megtörténhet, hogy új csapatott kell szereznie annak ellenére, hogy még egy évig szerződés köti a varsóiakhoz.

Egy friss hír szerint viszont az athéni csapatnak mégis lehet szüksége lesz Nagyra, annak ellenére, hogy visszaengedték Varsóba. A panathinaikoskosmos.com arról számolt be, hogy annak ellenére, a Pana rendelkezik megfelelő mennyiségű játékossal Nagy posztján, előfordulhat, hogy Anastasios Chatzigiovanis távozása esetén a magyar mégis maradhat Athénban.

Nagy nyolc bajnokin jutott szóhoz a Panathinakoszban, fellépései során egy gólt szerzett, emellett kiosztott egy gólpasszt is. A magyar játékos jelenlegi értékét 800 ezer euróra becsüli a Transfermarkt, és szerződése 2021 nyaráig érvényes a lengyeleknél.

 

A rovat legfrissebb hírei