A magyarkanizsai lányok eddigi legjobb játékukkal győztek


A TSC Magyarkanizsa feljött a táblázat harmadik helyére

fotó: FK TSC / facebook    

Az újonc magyarkanizsai együttes a Vojvodina elleni találkozón az idény eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő. A fölényes győzelemnek köszönhetően Körmöcziék feljöttek a táblázaton a harmadik helyre.

A hazai csapat már a 13. percben megszerezhette volna vezetést, ám Knežević bal oldali beadása után Kecman a kapu torkában nem találta el a labdát. A 30. percben viszont már jobban kijött a lépés a nagybecskereki támadónak, 16 méterről ugyanis a jobb felső sarokba bombázott. Hat perc múlva Kecman hozta helyzetbe Jankovot, aki azonban öt méterről nem találta el a kaput. A félidő utolsó előtti percében egy gyors ellentámadás végén Knežević szépen a bal alsó sarokba csavart, így a kék mezesek megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második játékrész elején ismét Kecman lépett színre, a nyurga középcsatár előbb még elrontott egy ígéretes helyzetet, majd közelről megszerezte a Tisza-partiak harmadik találatát, amivel gyakorlatilag el is döntötte a találkozót. A 60. percben Kecman mesterhármast érhetett volna el, ám öt méterről az üres kapu fölé emelt. Az egész mérkőzésen remekül védekező magyarkanizsai csapat a 89. percben negyedszer is bevette az újvidékiek kapuját, Kovács labdaszerzése után Knežević elé került a labda, a korábbi U19-es válogatott pedig a kimozduló kapus mellett a kapu közepébe juttatta a játékszert, és egyúttal beállította a végeredményt.

A mérkőzést egy kisebb ünnepség előzte meg, a kezdés előtt ugyanis Balázs Bettina, a TSC csapatkapitánya a 100. bajnokijáért ajándékcsomagot vehetett át a hazai klub elnökétől.

A magyarkanizsaiak edzője, Vajda Fangyó így értékelte a mérkőzést: „A lányok ma is odatették magukat, nagyon jól játszottak, nagyon jól küzdöttek, nagyon szép gólokat rúgtunk. Talán még azt kellene, hogy mondjam, hogy az eredmény egy kicsit magas arányú. Talán nem tükrözi a pályán látottakat.”

NŐI SZUPERLIGA 3. forduló

Magyarkanizsa: TSC–Vojvodina 4:0 (2:0)
Magyarkanizsai pálya, vezette: Međedović (Újvidék). Góllövők: Kecman a 30. és az 55., Knežević a 44. és a 89. percben.

TSC:

Đapić, Balázs, Drobnjak, Jelaca, Bradić, Körmöczi (Totajev), Jankov, Szilusi (Kovács), Kecman (Sóti), Trbojević (Ivošević), Knežević.A rovat legfrissebb hírei