Így született a két magyar gól


Mindkét góllövőnk első találatát szerezte a válogatottban

Sigér Dávid gólöröme születendő kisfiának szólt
fotó: mlsz.hu

A pályafutása első válogatott gólját szerző Sigér Dávid bármelyik pillanatban apa lehet, ezzel is üzent gólöröménél, amikor berakta a meze alá a labdát a hasához.

"Próbáltam úgy belecsúszni a labdába, hogy gól legyen, ez sikerült. Örülök, hogy a sok munka meghozta ezt a gólt is. A második félidőben nyújtott teljesítményre lehet építeni. A padról beszálló emberek sokat tettek hozzá a játékunkhoz. Hétfőre volt kiírva, hogy jön a pici. A gólomat nekik szánom (a feleségének és a születendő gyermekének - a szerk.)" - nyilatkozta az M4 Sportnak a Ferencváros középpályása, aki a cseréket dicsérte: "Az első félidőben szerintem jobb volt az ellenfelünk, de a padról beszálló játékosok nagyon sokat lendítettek a csapaton".

A második gólt szerző, a válogatottban ugyancsak először eredményes Varga Kevin már az első lövésénél is betalálhatott volna, viszont akkor még a kapus leért a labdához, és kitolta a kapufára, majd a kipattanó labdát Sigér értékesítette. A hajrában viszont már nem “hibázta” el a lövést, melyet megelőzően külön említésre méltó Varga Kevin közel 70 méteres sprintje:

"Nagyon sokat kellett futni a gólnál, alig vártam, hogy odaérjek a kapuhoz. A gólörömre nem igazán maradt erőm. A kapufánál a hosszúba akartam lőni, de a kipattanót Sigi belőtte, így nem voltam bosszús. A vezetés megszerzése után még biztosabbá vált, hogy elsők lehetünk. " - hangsúlyozta a Törökországban játszó légiósunk, aki a török bajnokságról és csapatáról is szót ejtett, ahol talán a következő hetekben nem lesz túl népszerű: "Örültem, hogy külföldre szerződhettem. Napról napra sokat tanulok, erős bajnokságban szerepelhetek, sokat fejlődhetek".

A rovat legfrissebb hírei