Holanderék simán verték a TSC-t


A magyar válogatott játékos két gólt rúgott a topolyaiaknak

fotó: Partizan facebook oldala

A TSC Zentán fogadta a bajnokság második helyezettjét a Partizán Belgrádot a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.

A belgrádi együttes vezető gólját a magyar válogatottban is játszó Holender Filip szerezte a 24. percben. Holandernek ez volt októberi átigazolása óta a második gólja új csapatában, mely számot a második félidőben háromra tudta bővíteni.

A fővárosiak fölénye végig érződött, és végül 4-0-ig meg sem álltak.

A belgrádi fekete-fehérek továbbra is másodikak a szerb élvonalban, a 21 pontos topolyai csapat pedig a középmezőnyben foglal helyet.

„4:0 után nehéz azt mondani, hogy lehetett volna jobb eredmény is, de az biztos, hogy nagyon sokat hibáztunk, a második gól után teljesen szétestünk. Ezt nem szabad megengednünk magunknak. Egyéni hibákat csináltunk a védekezésben, a második félidőben nem voltunk partiban a Partizannal, az első félidőben talán. A Partizan ellen sokkal többet kell nyújtani. Nem szabad hibázni, mert jó csapat és minden hibát megbüntet. Sajnos, ez nem úgy sikerült mint tavaly, muszáj folytatni, van még három forduló és a legjobbat kell kihozni belőle, a lehető legtöbb pontot gyűjteni. Nem lesz könnyű, most vissza kell majd a gyerekeket rázni ebből a vereségből. Remélem, sikerülni fog, és Ivanjicán már egy jobb produkciót fogunk majd mutatni.”– nyilatkozta a mérkőzés után Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője a Pannon RTV-nek.


A rovat legfrissebb hírei