Egykori csapattársa vette át a stafétát a néhai Szabó Zoltántól


Hivatalosan is bejelentették a TSC új vezetőedzőjét és szakmai igazgatóját

fotó: a TSC facebook oldala

A TSC új vezetőedzője Mladen Krstajić, a szerb labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki először irányít klubcsapatot. Mirko Jovanović eddigi segédedző pedig a sportigazgatói munkakört tölti be ezentúl.

Az új vezetőedzőt sajtótájékoztató keretében mutatták be. Krstajić a tragikus hirtelenséggel elhunyt Szabó Zoltán csapattársa volt a Partizanban, két évre kötelezte el magát a topolyai csapat mellett. A sajtótájékoztatón kiemelte, a TSC Akadémiája számára minden adott, ami egy Bundesligás csapatnál megvan.

Az eseményen elhangzott, az edzések hivatalosan január 8-án kezdődnek, majd január 14-én utazik el az együttes a téli edzőtáborba, ahol 14-e és 28-a között négy edzőmérkőzést is lejátszanak majd.
A TSC jelenleg nyolcadik a szuperligás tabellán, mint elhangzott a cél az ennél is jobb eredmény elérése, de nyilván időt kell adni Krstajićnak, neki először is fel kell mérnie a csapat erejét, és a saját filozófiájához igazítania a játékosokat, ehhez el kell múlnia néhány hónapnak.

Mladen Krstajić a szerb válogatottnál Slavoljub Muslin segédjeként dolgozott, de miután Muslint a szövetség leváltotta, a helyére Krstajić került, aki 2019 júniusáig irányította a nemzeti együttest. Krstajić játékosként szerepelt a Zentában, a Kikindában, a Partizanban, majd Németországba igazolt, ahol a Werder Brement, majd a Schalkét erősítette. Pályafutását a belgrádi Partizanban fejezte be 2011-ben.

Az új edző és sportigazgató a csapat honlapján köszöntötte a szurkolókat:

forrás: magyarszó.rs


A rovat legfrissebb hírei