Elengedhetetlen a felújítás Pádén


A padéi Tisza csapata nehéz körülmények közt várja a Tisza Menti Liga tavaszi folytatását

A padéi Tisza az őszi kiírás során 10 pontot szerzett, és a tabella 8. helyéről indul neki a tavaszi folytatásnak.

Az átigazolási időszakban az illetékesek nem tétlenkedtek, több játékost is szerződtetek, s mellettük a legnagyobb erősítést az új edző, Pintér Ferenc személye jelenti majd. Pintér sikeres játékos-pályafutást tudhat maga mögött a Tisza tagjaként, majd edzőként tevékenykedett a klubnál, jól ismeri azt, így visszatérése mindenképp pozitív változást ígér. A közös edzések február 16-án kezdődtek, a tervek szerint a bajnokság kezdetéig legalább négy felkészülési meccset játszik majd az együttes.

A közelmúltban a pálya locsolásához nélkülözhetetlen pumpát, a kapuk mögé hálókat, valamint számítógépet, nyomtatót és egyéb szükséges felszerelést is szerzett az egyesület. A legnagyobb problémát jelenleg a klubhelyiség és az öltözők állapota jelenti, az épület lassan használhatatlanná válik.

A vezetőség reméli, hogy pályázatok révén hamarosan elegendő támogatáshoz jutnak, és felújíthatják az épületet. Az öltözők kialakítására vonatkozó tervezet a csókai önkormányzatnak köszönhetően már elkészült, az ígéretek szerint a közeljövőben a kivitelezés is megvalósul.

forrás: magyarszo.rs

A rovat legfrissebb hírei