Tornyoson is készülnek a folytatásra


Győzelemmel hangoltak a csantavériek a körzeti liga folytatására

fotó: délvidéki foci / facebook

A hétvégén a Szabadkai Városi Ligában szereplő Csantavér gárdája is lejátszotta első felkészülési mérkőzését. A piros-feketék ellenfele szombat délután a szomszédos Tornyos csapata volt, amely Nagy és Đorđević góljaival 2:0-s győzelmet aratott. A tornyosiaknak ez volt a második edzőmeccsük, korábban ugyanis 2:2-es döntetlent értek el a törökkanizsai Obilić ellen.

A tornyosi klubnál nagy volt a jövés-menés a téli szünetben, a csapatot Csehák Martin (Obilić), Csernák Róbert (Zenta), Mezei Tamás (Jadran) és Dér Lóránt (abbahagyta) hagyta el, a távozók pótlására pedig három tapasztalt játékos érkezett: Perković Perko a Pannónia, Čagalj Nenad a Tomislavci, míg Nyúl Tamás a pacséri Bácska csapatát hagyta el a piros-fehérek kedvéért.

A körzeti ligában március 6-án kezdődik a tavaszi idény, a Tornyos együttese a hétvégén a bajnoki rajt előtti főpróbát Pacséron játssza majd. A csantavérieknél nem volt ekkora játékosmozgás, a piros-feketéket egyedül az ördöngösen cselező Petrity Norbert hagyta el, aki a szomszédos zentaörsi Hajdukban folytatja pályafutását.

A csapathoz két olyan labdarúgó érkezett, akik korábban már viselték a klub mezét: Jurcsek Viktor a szegedi SZVSE-től tért vissza, Udvardi Ákos pedig kétéves kihagyás után csatlakozott ismét a csapathoz.


A rovat legfrissebb hírei