A TSC győzelemmel tért vissza a válogatott szünet után


A topolyaiak begyűjtötték a három pontot a szerb labdarúgó Szuperliga 29. fordulójában

fotó: Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Győzelemmel tért vissza a TSC labdarúgócsapata a válogatott mérkőzések miatti bajnoki pihenőt követően. 2:0-ra nyertek a topolyaiak az újvidéki Proleter ellen hazai pályán a szerbiai Szuperliga 29. fordulójában.

A TSC már a 6. percben emberelőnybe került, amikor a bíró a vendégek soraiból kiállította Kovačevićet. A hazaiak nyomása a 33. percben érett góllá, ekkor Banjac volt eredményes. A második félidőben is csak egy gól született. A topolyaiakat erősítő Lukić a 89. percben vette be az újvidékiek kapuját.

A 45 pontot gyűjtő TSC az 5. helyen áll a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

„Tanulni kell azért a mai mérkőzésből, szerintem egy kicsit gyorsabb játékkal, ha gyorsabban játszottunk volna, gyorsabban járattuk volna a labdát, akkor sokkal könnyebben, sokkal gyorsabban megjött volna a második gól is. Vártunk a végéig és ugyanúgy az ellenfél játékosainak is tudok gratulálni, mert nekik is megvoltak a helyzeteik. Valahogy úgy érzem, hogy a tapasztalat, mivel náluk sok a fiatal játékos, részünkről a tapasztalat az, ami a végén hozta ezt a győzelmet.” – nyilatkozta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója.

forrás: PannonRTV.com

A rovat legfrissebb hírei