Magyar góllal indult a Sporting Kansas szezonja - VIDEÓ


Ennél jobban nem kezdhette volna az idényt Sallói Dániel

fotó: jenkifoci / facebook

Sallói Dániel szerezte a Sporting Kansas City második találatát, amellyel csapata vendégként 2-1-re legyőzte a New York Red Bullst az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) 2021-es idényének nyitófordulójában, szombaton.

A magyar támadó kezdőként kapott lehetőséget a Kansas Cityben, amely a 48. percben hátrányba került, de a félidő közepén egy perc alatt fordított. A 60. percben Sallói volt eredményes, akit a 77. percben cseréltek le.

"A találatom után a VAR még jó ideig csekkolta, hogy szabályos körülmények között született-e, én nem tudtam, hogy mi a helyzet, de magamban imádkoztam, hogy spori, ne tedd ezt velem, légyszi add meg a gólt, nagyon kell nekem...

Mentálisan most nagyon jó állapotban vagyok, mindent megtettem azért a holtszezonban, hogy visszaküzdjem magam a kezdőcsapatba és jó formában tudjam segíteni a klubot. Sokat jelent, hogy mindezt meglátta Vermes edző és berakott a kezdőbe.

Teljesen fel vagyok pörögve, nagyon kellett nekem ez a gól! Elmondhatatlanul sokat jelent. Remélem ilyen formában folytatódik majd a szezon. A fociban vannak csúcspontok és mélypontok, az elmúlt időszakban nekem mélypontból bőven kijutott. De csodálatos, hogy milyen támogatást kaptam ebben az időszakban a családomtól, a csapattársaimtól, a stábtagoktól. Mindez csak jobb teljesítményre ösztönöz. Mindenki azt szerette volna, ha végre betalálok a hálóba és visszatérek a 2018-as formámhoz, amikor remekül futballoztam és minden összejött. Azt hiszem, most mindenki boldog, hogy góllal nyitottam a szezont. Én pedig örülök, hogy ezzel segíthettem a csapatot és így szeretném majd folytatni."
– idézi a magyar légióst a Jenkifoci facebook oldala 

A rovat legfrissebb hírei