Vereség a zentai búcsúmeccsen


A TSC utolsó mérkőzését játszotta a zentai stadionban

fotó: TSC / facebook

Kikapott 1:2-re a TSC a kruševaci Napredaktól a Szerbiai Szuperliga 9. fordulójában Zentán.

A vendégek a 35. percben szerezték meg a vezetést Marko Bačanin találatával. Az első félidőben a hazai csapat 7 szer próbálkozott gólszerzéssel, de nem sikerült egyenlíteniük.

A térfélcsere után a TSC mindent megtett az egyenlítésért. Beszorították a vendégeket a kapujuk elé. Gólt azonban a kruševaci csapatnak sikerült szereznie. A 77. percben egy gyors kontrát követően Đorđe Jovanović duplázta meg a vendégek előnyét. A TSC a 87. percben Saša Tomanović góljával szépített, de a döntetlent már nem sikerült kiharcolniuk. A TSC utoljára játszott Zentán, legközelebb már a topolyai stadionban láthatják a szurkolók a csapatot hazai pályán.

A Napredak ezzel a győzelmével megelőzte a TSC-ét a bajnoki táblázaton. A kruševaciak jelenleg 18 ponttal harmadikak, míg a topolyai együttes 17 ponttal a negyedik a bajnokságban.

„Vannak olyan eredmények, amelyek után egy kicsit lehangolt a csapat, vannak olyan eredmények, amelyek után örül mindenki. Hát most ezt a lehangolódást látom, és tudom, hogy az is lesz majd, de kedden már a következő bajnoki mérkőzést játsszuk. Az egy jó lehetőség lesz arra, hogy a mai eredménytelen játékot kikovácsoljuk.”
– nyilatkozta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója a mérkőzés után.

forrás: pannonrtv.com

A rovat legfrissebb hírei