Örök élmény


Balogh Botond örökre elraktározta a Wembleyben átélteket

fotó: mlsz / facebook

Nem lépett pályára kedden a Wembley Stadionban, de Balogh Botond számára így is felejthetetlen élmény volt, hogy ott lehetett a magyar labdarúgó-válogatott keretében az angolok ellen 1-1-re végződött világbajnoki selejtezőn.    

"Hihetetlen érzés volt ott lenni, egy kicsit meg is ütött, amikor hétfőn kisétáltunk a fűre. Elraktároztam ezeket a pillanatokat, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy első alkalommal a Wembley Stadionban lehet kerettag a válogatottban" - mondta az M1 aktuális csatornának az olasz másodosztályban szereplő Parma védője.

Balogh megjegyezte, jól sikerült a felkészülése és az első bajnokin pályára is lépett, azonban combsérülést szenvedett és igazán még csak az elmúlt két hétben tudott teljes értékű munkát végezni.
    
A 19 éves futballista - aki Botka Endre eltiltása és Willi Orbán hiánya miatt került fel a felnőttek közé - elmondta, végre százszázalékos állapotban érzi magát, de lépésről lépésre szeretne haladni. A legfontosabb célja most az, hogy klubjában minél több percet töltsön a pályán, a nemzeti csapatba pedig - igaz, még négy évet játszhatna az U21-esek között - bármikor szívesen menne.

A rovat legfrissebb hírei