Sportnapot szerveztek Topolyán


Topolya Község Ifjúsági Szövetsége közösségépítő céllal szervezte az eseményt

Az eseményen a TSC fiatal labdarúgói is bemutatkoztak, majd kosárlabdával és asztalitenisszel folytatódott a nap. A gyerekek előadásokat is hallhattak.

Az október 23-i sportesemény labdarúgással kezdődött. A 9 éven aluli korosztály lépett pályára.

Mizsányi Zsombor sportos családból származik. Elmondta, édesanyja sporteredményei motiválták, hogy belevágjon a labdarúgásba: „Szeretek sportolni, anyukám is sportoló.”

A sportnapon nemcsak az ifjú focisták uralták a tornatermet, az asztaliteniszező lányok is kiemelkedően jól teljesítettek. Agyánszki Karina már három éve űzi ezt a sportot: „Minden sportot kipróbáltam és ez tetszett a legjobban.”

A sporteseményt Topolya Község Ifjúsági Szövetsége szervezte hogy a fiatal sportolók megismerkedhessenek egymással és barátságos mérkőzéseken vehessenek részt.

„Ezzel a rendezvénnyel szerettük volna a fiatalokat még jobban bekapcsolni a sportba. A másik fontos mondanivalója, hogy független a nyelvtudástól és kultúrától, a sport összekapcsol mindenkit és a sport az egy jó dolog. ”- mondta el Kovács Viktor szervező a PannonRTV-nek.

A szervezők a közeljövőben újabb ehhez hasonló rendezvénnyel fognak kedveskedni a sportkedvelőnek. Jövő szombaton Gunarason kispályás focitornával várják a 15 és 30 év közötti labdarúgókat.

Fotó és forrás: PannonRTV 

A rovat legfrissebb hírei