Sallói duplázott


Légióskörkép az Egyesült Államokból

Sallói Dániel két góljával a Sporting Kansas City házigazdaként 2-1-re legyőzte a Colorado Rapids együttesét az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szerdai játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a válogatott Sallói ezúttal is kezdő volt, a 24. percben egy szabadrúgás után az ellenfél térfelének közepétől megindult, két védő között becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd 13 méterről a hálóba lőtt. Az 50. percben szintén körülbelül 13 méterről, némileg kiszorított helyzetből lőtt a kapu hosszú alsó sarkába, majd a 99. percben kiállították.

A magyar csatárnak ez volt a harmadik és a negyedik gólja a mostani idényben. Csapata hét nyeretlen bajnoki után győzött ismét, így a nyugati főcsoport tabellájának 13. helyén áll.

Gazdag Dániel végigjátszotta a Philadelphia Union hazai mérkőzését, amely gól nélküli döntetlennel zárult az Inter Miami ellen. A Philadelphia vezeti a tabellát a keleti főcsoportban.

Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan az FC Dallas 2-1-re kikap a Vancouver Whitecaps otthonában. A texasiak a harmadik helyen állnak a keleti főcsoportban.

 

A rovat legfrissebb hírei