Nagyüzem a „kicsiknél”


Jól haladnak a magyarkanizsai TSC korosztályos csapatai

A magyarkanizsai TSC felnőttcsapata számára ugyan már két hete véget ért az idény, a Tisza menti klubnál azonban továbbra is tart a nagyüzem, a kék-fehérek korosztályos csapatai ugyanis az elmúlt napokban igencsak aktívak voltak.

Az U12-es gárda néhány napja a Futball 7 elnevezésű korosztályos bajnokság magyarkanizsai selejtezőjében a 2. helyet szerezte meg, ezzel pedig eldőlt, hogy Pataki Petráék részt vehetnek majd a fiúcsapatok számára kiírt bajnokság június 12-éi záró tornáján, melyre a mezőny hat legtöbb pontot gyűjtő csapata jutott be.

A magyarkanizsaiak U15-s felállítása az elmúlt héten Valjevóban részt vett a Sportnet Futsal Olimpijada elnevezésű teremtornán, melyen Csizmár Zsolt tanítványai a 2. helyen végeztek. Juhász Laráék csoportjukban egy 3:1-s vereséggel kezdtek, majd a kragujevaci Radničkit 4:3, a šabaci Mačvát pedig 10:2 arányban múlták felül, így csoportmásodikként jutottak be az elődöntőbe, ahol 4:2-re nyertek a leskovaci Lavice ellen.

A torna döntőjében azután a čačaki Borac már túl nagy falatnak bizonyult, a TSC-s lányok ugyanis 3:0-s vereséget szenvedtek a fináléban. A valjevói torna után néhány nappal az U15-ös csapat lejátszotta szezonbeli utolsó mérkőzését a Fejlesztési Liga északi csoportjában, a búcsú pedig nem is sikerülhetett volna szebbre, Marijić Anthea és társai ugyanis hazai pályán 11:0-ra verték a sziváci Polet megfelelő csapatát, és így a 6. helyen zárták a bajnokságot, három győzelemmel, öt döntetlennel és hat vereséggel.

Forrás: magyarszo.rs
 

A rovat legfrissebb hírei