Edzőtáborban a TSC


Egy rövid nyári pihenőt követően a topolyai TSC labdarúgócsapata megkezdte a felkészülést az új bajnoki idényre

A múlt heti gyülekezőn húsz játékos jelent meg, kivétel nélkül olyanok, akik eddig is a keret tagjai voltak. A szuperligás csapatot irányító Žarko Lazetić vezetőedző kilátásba helyezte néhány erősítés leigazolását. Valószínűleg Stoiljković, Škuletić, Dolmagić, Varga és Milićević távozik, Bocskay Bertalan kölcsönszerződése pedig lejárt, és a fiatal tehetséges sportoló visszatért a budapesti Honvéd csapatához. A tervek szerint a csapat hamarosan magaslati felkészüléssel folytatja az előkészületeket.

A csapat azóta már Szlovéniában van, ahol 10 napot töltenek el egy edzőtáborban. Három edzőmérkőzés van tervben az alpesi országban. Az első mérkőzésen már túl is vannak, de nem sikerült túl jól, hiszen a topolyaiak 2-0-ra kikaptak a ljubljanai Olimpija ellen. Ezenkívül még biztosan pályára fognak lépni a Sarajevo csapata ellen is a napokban.

A szerbiai Szuperliga új idénye kevesebb mint egy hónap múlva, július 8-án rajtol. A mögöttünk álló idényt a TSC a hatodik helyen végezte, ezen legalább egy helyet szeretnének javítani, ami az európai kupaporondon való szereplés jogát jelentheti.

Forrás: magyarszo.rs

A rovat legfrissebb hírei