Ők fogják magyarul közvetíteni a labdarúgó-vb-t


Keretet hirdetett az M4 Sport a katari labdarúgó-világbajnokságra a Gurulj be lassítva is! podcast adásában

fotó: khelnow.com

Az esemény rangjának megfelelően illusztris csapatot állított össze a tornát közvetítő csatorna. Újdonság, hogy a helyszíni stáb tagjai a közvetítések mellett, a naponta jelentkező podcast adásaikban foglalják össze a legfontosabb eseményeket.

Sporttörténeti jelentőségű világbajnokság közvetítésére készül a közmédia és ehhez mérten állította össze vb-keretét is. Katarból öt kommentátor közvetíti a november 20-án kezdődő torna mérkőzéseit. A csapatot erősíti a Prima Primissima díjas Hajdú B. István, az oroszországi világbajnokságról is közvetítő Ujvári Máté és Varga Ákos, valamint a két vb-újonc Varga Péter és Tóth Attila. A kommentátori stáb mellett két riporter is a helyszínre utazik, Dedecsik Ferenc és Bittmann Emil folyamatosan a legfrissebb hírekkel jelentkeznek Katarból.   

A helyszíni stáb mellett, a hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői gárdát is jól ismerik a csatorna nézői. Visszatér a képernyőre a Gyulai István-díjas Berkesi Judit. Szintén a csapatot erősíti Petrovics-Mérei Andrea, Székely Dávid és Molnár Mátyás, akik hétről hétre a Bajnokok Ligája és a legnagyobb és legnézettebb világesemények házigazdái. Az összefoglaló magazin, a Góóól! műsorvezetője ezúttal is Mohay Bence lesz.

„Minden szempontból különleges lesz az idei labdarúgó-világbajnokság. Nem túlzás azt állítani, hogy ez nem csak az év futballeseménye lesz, de egyben sporttörténeti torna is. Tisztában vagyunk vele, hogy rendezhetnek egy VB-t nyáron, vagy télen, de abban az egy hónapban az egész ország az M4 Sportra figyel. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői és kommentátori csapatot is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák majd közelebb a nézőkhöz a történéseket” – fogalmazott Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. Hozzátette, hogy több olyan technikai és információs megoldást terveznek a világbajnokságra, amire korábban Magyarországon még nem volt példa.

A labdarúgó-világbajnokság mind a 64 összecsapása kizárólag a közmédia felületein lesz követhető majd: az M4 Sporton, az m4sport.hu oldalon és a csoportkör utolsó fordulójában párhuzamosan látható meccsek az M4 Sport+ csatornán. Mindennap összefoglalókkal kezdhetik és zárhatják a napot a nézők és újdonságként a helyszínről jelentkezik szintén napi adásokkal a Gurulj be lassítva is! podcast.

A világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. Az m4sport.hu és az M4 Sport applikáció az élő közvetítések mellett folyamatosan exkluzív érdekességekkel, statisztikákkal, unikális tartalmakkal készül

A legutóbbi Európa-bajnoksághoz hasonlóan, kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a torna mérkőzéseit.

Az M4 Sport stábja, a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon:

Kommentátorok:

    Hajdú B. István
    Tóth Attila
    Ujvári Máté
    Varga Ákos
    Varga Péter

Műsorvezetők:

    Berkesi Judit
    Petrovics-Mérei Andrea
    Mohay Bence
    Molnár Mátyás
    Székely Dávid

Riporterek:

    Dedecsik Ferenc
    Bittmann Emil

Forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei