Laidouni Schäfer csapattársa lett


Ahogy az az elmúlt napok hírei alapján várható volt, Aissa Laidouni a Ferencvárostól a német Bundesliga második helyén álló Union Berlinhez igazolt

A tunéziai középpályás 2020 augusztusában a román Voluntaritól került a zöld-fehérekhez, ahol 113 mérkőzésen lépett pályára és 11 gólt szerzett. Két bajnoki cím és egy Magyar Kupa-győzelem mellett szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében. Laidouni 2021-ben debütált a tunéziai válogatottban, amellyel szerepelt a tavalyi világbajnokságon. A 26 éves középpályásnak Berlinben magyar csapattársa is lesz, hiszen 2022 nyarán ide igazolt a DAC-ból Schäfer András.

„Minden profi focista álma, hogy a világ egyik legjobb bajnokságába igazoljon. Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült és itt bizonyíthatok a jövőben. Azok alapján, amit eddig láttam, az Union egy barátságos, de egyben szenvedélyes és ambiciózus klub. Meggyőződésem, hogy gyorsan be fogok illeszkedni és mindent bele fogok adni, hogy sikeresek legyünk” – idézte a berlini klub honlapja Laidounit.

A futballista értékét a szakemberek 4 millió euróra becsülik, sajtóhírek szerint ennél valamivel magasabb összeget fizetnek érte a németek a Fradinak, amely különböző feltételek teljesülése esetén tovább növekedhet. Az átigazolási díjból Laidouni előző klubja, a Voluntari is részesül.

Forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei