A TSC-ben is leállt az élet


A rendkívüli állapot miatt minden tevékenységüket felfüggesztették.

fotó: TSC / facebook

A többi szerbiai egyesülethez hasonlóan a topolyai TSC is bezárta kapuit. A koronavírus-járvány és a rendkívüli állapot miatt nincsenek további bajnoki mérkőzések, edzéseket sem tartanak, illetve az akadémiára sem lehet bemenni.

A topolyai stadion építkezése viszont nem állt le, a munkálatok tovább folynak és várhatóan októberben fejezik be. A magyar kormány által támogatott létesítmény befogadóképessége 4000 fő lesz, a klub vezetői szerint az ország legmodernebb stadionja épül Topolyán.

Mint ismeretes, a TSC ideiglenesen Zentán játssza hazai mérkőzéseit addig, amíg el nem készül az új stadion. Szabó Zoltán együttese az európai kupaindulást érő negyedik helyről várja a szerb Szuperliga folytatását.

A topolyai egyesület által kiadott közlemény:

A TSC minden tevékenységét felfüggesztette az országban kihirdetett rendkívüli állapot miatt.

Az egyesület minden játékosa, a felnőtt csapat tagjai és az utánpótlás csapatok minden tagja is az otthonaikban marad. Minden játékos egyéni edzéstervet kap, amit ez idő alatt el kell végeznie.

Amíg a rendkívüli állapot tart, addig az akadémia minimális szinten üzemel, ami az épület és a pályák karbantartását jelenti.

Klubunk folyamatosan kapcsolatban van a Szerb Labdarúgó Szövetséggel, a további döntéseket pedig az országban alakuló helyzettel összhangban fogjuk meghozni.

A rovat legfrissebb hírei