Az Európai Labdarúgó Szövetség díjazta a magyar közmédiát


Emlékplakettel ismerte el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) az Európa-liga döntője közvetítéséért tett erőfeszítéseit az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA)

Fotó: MTI

A kitüntetést Papp Dániel, a közmédia vezérigazgatója és Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója vette át a szezon egyik legizgalmasabb és legfontosabb mérkőzésének tartott Sevilla-AS Roma összecsapás előtti estén rendezett gálavacsorán. Az UEFA a plakettel az MTVA-nak a legmagasabb szakmai és technológiai színvonalon megvalósított magyar sportközvetítések iránti elkötelezettségét is díjazta - tájékoztatta az MTI-t az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

“Az M4 Sport 2015-ös indulása óta rengeteg sporttörténeti eseményről közvetített világszínvonalú stúdiójából, és döntött nézettségi rekordokat. A labdarúgótornák, az olimpiai játékok és a Bajnokok Ligája-finálék közül is kiemelkedő lesz a mai El-döntő. A közmédia legkiemelkedőbb munkatársakat felvonultató szakmai stábja dolgozik azon, hogy ez a történelmi esemény maradandó élmény legyen a magyar nézők számára. Büszkék vagyunk rá, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség is elismerte munkánkat, és az egész világ láthatja a magyar közmédia munkatársainak teljesítményét"
- fogalmazott az MTVA vezérigazgatója az emlékplakett átvétele után. Papp Dániel, aki maga is a sport elkötelezett támogatója, azt ígérte, a nézők minden eddiginél összetettebb, látványosabb közvetítésre számíthatnak a közmédia csatornáin.

A rovat legfrissebb hírei