Schäfer jobban örült volna a három pontnak


Gólja miatt boldog, de jobban örült volna a három pontnak Schäfer András, a német élvonalban szereplő Union Berlin magyar válogatott futballistája

fotó: Union Berlin / facebook

A 24 éves középpályás szombaton a Heidenheim ellen 2–2-re végződött Bundesliga-meccsen talált be – 2022 májusa óta először volt eredményes az élvonalban –, egy távoli lövése csapattársán irányt változtatva vágódott az ellenfél kapujába, ás ahogy az M1 aktuális csatornán felelevenítette, „reméli, nem veszik el tőle a gólt”.

A 22-szeres válogatott labdarúgó megjegyezte, hosszú sérülése után szerencsére sikerült gyorsan visszaszoknia a meccsek ritmusába, és mostanában már a támadásokból is jobban ki tudja venni a részét, igaz, jobban örült volna a három pontnak.

Az Unionnak a szezonban volt egy rendkívül hosszú nyeretlenségi sorozata, ezzel kapcsolatban a magyar játékos megjegyezte, az előző két év álomszerű volt, de a fővárosi klubnál mindig tisztában voltak azzal, hogy vannak jóval nagyobb költségvetésű riválisok is. Hozzátette, ezekben az időkben is rendkívül összetartó volt a gárda.

Schäfer sérüléséből felépülve először játszott végig egy összecsapást, és elmondta, bízik abban, hogy a folytatásban is egészséges tud maradni, és akkor a márciusi felkészülési mérkőzéseken a magyar válogatottat is erősíteni tudja majd.


A rovat legfrissebb hírei