Balogh több játéklehetőséget szeretne


Balogh Botond nem boldog amiatt, mert a közelmúltban kevesebb játéklehetőséget kapott az olasz élvonalba visszajutott Parma labdarúgócsapatában

Fotó: goal.com

A háromszoros válogatott hátvéd mögött eseménydús napok állnak, ugyanis április 26-án két évvel meghosszabbította a jövő nyárig szóló szerződését, múlt szerdán csapata biztosította a feljutását, vasárnap pedig a Cremonese elleni meccs 14. percében piros lapot kapott.
    
Balogh az M1 aktuális csatornán elmondta, februárban keresték meg először a klubtól a hosszabbítás miatt, és az egész tárgyalási folyamat alatt azt érezte, hogy mindenképpen szeretnék megtartani.
    
"Nekünk is az volt a célunk, hogy itt maradhassak és hosszabbítsunk, ezért végül elég egyszerűen meg tudtunk egyezni"
- tette hozzá.
    
A védő a 2020/21-es szezonban már játszott három mérkőzést a Serie A-ban, ahova ősszel ő is visszatér. Elmondása szerint már sokkal tapasztaltabb és magabiztosabb, ezért most teljesen más lesz az olasz élvonalban futballozni, mint évekkel ezelőtt.
    
Elárulta, a Juventus elleni meccseket nagyon várja, mert gyerekkorában nagyon szurkolt a torinói csapatnak.
    
A Cremonese elleni találkozón történt kiállításról elmondta, nagyon csalódott volt, mert "nem kicsit erős döntés volt" a játékvezető részéről.
    
"Szinte hozzá sem értem az ellenfél játékosához, feldobta magát. Amikor a bíró lefújta, először arra gondoltam, sárga lapot ad neki színészkedésért. Majd megláttam a piros lapot, és azt hittem, talán vissza fogják nézni és megváltoztatja a döntést, de nem így történt" - mesélte.
    
Ami a nyári Európa-bajnokságot illeti, Balogh úgy fogalmazott, senki nem mehet biztosra a meghívót illetően, ő is mindig izgatottan várja az üzenetet, hogy ott lehet-e a kerettagok között.
    
"Az elmúlt időszakban kicsit kevesebbet játszottam, emiatt nem vagyok boldog, de próbálok jó erőben maradni, és pozitívan várom a következő néhány hetet, hónapot" - jegyezte meg.
    
Mint mondta, egyelőre az a célja, hogy ott legyen a bő keretben, majd a szűkített névsorban is.


A rovat legfrissebb hírei