Dárdai Pál a fiairól beszélt


Jelenleg Palkó és Márton is a Hertha BSC keretének tagjai, de apjuk szerint csak az egyikük marad a jövőben a berlinieknél.

Dárdai Márton (balról) és Palkó (jobbról)
fotó: headtopics.com


Dárdai Pál egy magyarországi barátságos tornán az M1 aktuális csatornának két idősebb gyerekéről és az ő további lehetőségeikről is beszélt.

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya elmondta, 188 centiméter magas, 18 éves Márton fia "igazi állat", ugyanakkor "intelligens futballista", akit Labbadia egyszer felvitt a felnőtt csapat edzésére és azóta is ott tartotta. Azt sajnálja, hogy az első csapatban még nem mutatkozhatott be, ugyanakkor csütörtökön kisebb bokasérülést szenvedett, ami miatt számára idő előtt véget ért az idény.

Legidősebb fiával, a jelenleg a Hertha második csapatában szereplő 21 éves Palkóval kapcsolatban kijelentette, el kell kerülnie egy másik csapatba, hogy megfelelő játéklehetőséghez jusson, és "akkor még lehet belőle valami".

"Fizikálisan nem kapott olyan géneket" - mondta Palkóról Dárdai Pál, aki szerint egy holland vagy svájci csapatban lenne esélye rendszeres játéklehetőséghez jutni.

A 44 esztendős Dárdai Pál, aki 2014 és 2015 között hét mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, múlt csütörtökön, a vírushelyzet miatti beutazási korlátozások enyhülését követően jött vissza családjával Magyarországra egy hónapos szabadságára.


A rovat legfrissebb hírei