Jakabfi Zsanettet nem viselte meg a hosszú kihagyás


A Wolfsburg magyar légiósa fizikálisan most érzi magát a legjobban

fotó: fourfourtwo.hu

Jakabfi Zsanett, a német bajnok VfL Wolfsburg magyar válogatott labdarúgója nemcsak csapata, hanem saját teljesítményével is elégedett ebben a különleges szezonban.

"Hat gólt szereztem a bajnokságban, négyet a Bajnokok Ligájában, nagyon jó szezonom volt. Az elmúlt évekhez képest most érzem magamat a legjobban fizikálisan"
- mondta az M1 aktuális csatornának a 30 éves játékos, aki az idény hátralévő részével kapcsolatban úgy fogalmazott, még nincs itt az ideje a lazításnak és ünneplésnek, mert a bajnoki veretlenség megőrzése a cél, illetve július 4-én kupadöntő vár a gárdára.

Jakabfi a jövőt illetően elárulta, az idény végén sokan távoznak az együttestől, így nehezebb lehet a címvédés, de eddig sorozatban négyszer sikerült az élen végezniük.

A magyar és a német női labdarúgás között szerinte a legnagyobb különbség szurkolói és anyagi támogatottságban van, ugyanakkor hozzátette, a magyar válogatottnál fejlődés indult meg.

Jakabfi 2009 óta erősíti a Wolfsburgot, amellyel kétszer nyert Bajnokok Ligáját és hatszoros Bundesliga-bajnok. Szerződését nemrég 2021-ig meghosszabbították.


A rovat legfrissebb hírei