A TSC sikeredzője hosszabbított


További 4 évre írt alá Szabó Zoltán a topolyai csapathoz

fotó: fk tsc / facebook

A TSC újoncként gyönyörű eredményt ért el a Szerb Szuperligában és negyedik helyével kiharcolta magának az Európa Liga selejtezőben való indulást.

Ebben az eredményben a játékosok mellett Szabó Zoltán edzőnek is nagy szerepe volt. Nem hiába hozták nemrégiben kapcsolatba a Budapest Honvéd csapatával is.

Szerencsére a zsombori születésű mester továbbra is komoly kihívásnak tartja a kék-fehérek irányítását, és 2017 óta tartó szerződését további négy évvel hosszabbította meg.  

Az egykor a Vojvodinában, Partizánban, Zalaegerszegen és az AEK Larnaca-ban játékosként megfordult Szabó elmondta, arra koncentrálnak, hogy a topolyai klubbal a jövőben is hasonló sikereket érjenek el.

„Folytatom a munkát Topolyán. Élő szerződésem van, úgyhogy csak a TSC-ben gondolkodok. Természetesen szép hallani, ha más klubok is érdeklődnek utánam, főképp olyan csapatok, mint a Budapest Honvéd, de a jövőm a topolyai TSC-ben van, úgyhogy arra koncentrálok, hogy a következő idényben még jobbak legyünk.” - nyilatkozta Szabó Zoltán a Pannon RTV-nek.

 

A rovat legfrissebb hírei