Bese Barnabás távozik a Le Havre-ból


A magyar légiós feljebb szeretne lépni a nemzetközi futballban, de továbbra is a jelentősebb futballkultúrák egyikében szeretne játszani.

fotó: alchetron.com

A magyar labdarúgó-válogatottnál is számításba vett Bese Barnabás négy év után elhagyja francia klubcsapatát.

Pataky Tibor, a játékos ügyeit intéző CMG menedzseriroda egyik igazgatója az M1 aktuális csatornának a koronavírus-járvány átigazolási ügyekre kifejtett hatásáról azt mondta: az új igazolásokkal kapcsolatban a klubok még nem nagyon kezdtek el tervezni a következő szezonra, a piac nem indult el igazán, kicsit lelassultak a folyamatok.

A 2016 óta a franciaországi Le Havre-ban légióskodó Besének június végén lejár a szerződése a jelenleg másodosztályú gárdánál. A védőről  a menedzser azt mondta: klubjánál már bejelentették, hogy mindképpen távozik, de elképzelhetőnek tartja, hogy marad Franciaországban.

"Szeretne még egy lépéssel feljebb lépni a nemzetközi futballban, szeretne még fejlődni, de ő is természetesen mindent úgy szeretne, hogy az a válogatott érdekeinek is megfeleljen" - nyilatkozta. Hozzátette: sok ajánlat és sok megkeresés érkezett, amelyhez annyit fűzött, hogy a 26 éves Bese mindenképpen a "jelentősebb futballkultúrák egyikében" szeretne futballozni.

 

A rovat legfrissebb hírei