Az utolsó percben kapott ki a Kansas City


Sallói Dániel csak a hajrában kapott pár percet az MLS minitornájának kezdésén

fotó: Sporting Kansas City / Facebook

A Sporting Kansas City is megkezdte szereplését a liga szezonzáró tornáján, mely Orlandóban, a Disney World szórakoztató központban zajlik.

A bajnokság közel négy hónapos szünet után folytatódott. A csapatokat hat csoportra osztották, az együttesekre 16 játéknapon három csoportmérkőzés vár, amelyek beleszámítanak az alapszakaszba.

A Sporting Kansas City a D csoportba került, és ellenfelei a Real Salt Lake, Colorado Rapids illetve a Minesota United FC.

A magyar légiósokat foglalkoztató Kansas City ma hajnalban a Minesota United FC ellen kezdte meg a tornát, melynek nyitánya igencsak rosszra sikeredett a Kansas szamára. Sallóiék ugyan megszerezték a vezetést az első félidő végén, viszont a második játékrész hajrájában pár perc alatt egy öngólnak és Kevin Molino találatának köszönhetően 2-1-re elvesztette a mérkőzést.

Sallói Dániel csak pár percet kapott a meccs végén, Baráth Botond pedig már a keretben sem kapott helyet, minekutána a Kansas City a tegnapi nap folyamán saját honlapján közölte, hogy a magyar válogatott védő elhagyja a csapatot, és a Budapest Honvédba igazol.

A rovat legfrissebb hírei