Erdély

Így áll jelenleg a Sepsi stadionja!


Terepszemlét tartottak a klub vezetői, erről pedig több fényképet is közzétettek.

Tavaly április óta épül a Sepsi OSK új otthona, a klub vezetői (Diószegi László elnök, Hadnagy Attila klubigazgató, Kertész Dávid alelnök, Cornel Șfaițer klubmenedzser) pedig szombaton újabb terepszemlét tettek a majdan 8400 fő befogadására alkalmas stadionban. Erről pedig szerencsére több fényképet is közzétettek az egyesület Facebook-oldalán, így a szurkolók is nyomon követhetik, miként halad a különleges vonalvezetésű létesítmény építése.

A 10.000 négyzetméter alapterületű komplexumot az elsődleges elképzelések szerint idén novemberben adták volna át, ám amint azt Diószegi László klubtulajdonos május közepén az erdelysport.hu-nak adott adott exkluzív interjújában elmondta, várhatóan 2021 májusában készül el a stadion.

"Terveink és az ígéretek szerint májusban tudjuk majd felavatni az új otthonunkat. Ráadásul jövőre száz éves a szentgyörgyi labdarúgás, mivel 1921-ben Concordia néven alakult az első fociklub Sepsiszentgyörgyön. A stadiont pedig felsőházi rájátszásban kivívott hellyel szeretnék átadni, úgyhogy rengeteg ünnepelni valónk lenne...Titkon remélem, hogy az első négyben is végezhetünk akár, vagy a kupát megnyerhetjük. Vágyaimnak felső foka az lenne, hogy jövő nyáron Európa Liga-meccset tudjunk játszani az új stadionban”, fogalmazott akkor Diószegi.  

 

Sepsi OSK

Terepszemle az épülő stadionnál / În viz... ită la noul stadion Photos - Sepsi OSK: Diószegi László elnök / președinte, Hadnagy Attila klubigazgató / director general, Kertész Dávid alelnök / vicepreședinte, Cornel Șfaițer klubmenedzser / manager Hajrá Sepsi OSK! / Hai Sepsi OSK!