Erdély

Hiába marasztalta a Sepsi


Elköszönt a háromszékiek egyik alapembere, inkább hazatér.

A Viitorul elleni 3-3-as döntetlen volt az utolsó meccse Stefan Velevnek a Sepsi piros-fehér mezében: a bolgár középpályás úgy döntött, hazatér.

A 31 éves védekező középpályás 2018 nyarán a Szlavia Szófiától érkezett Sepsiszentgyörgyre, az azóta eltelt két szezonban végig alapembernek számított. Ezt bizonyítja a 61 lejátszott mérkőzése is. A 2012 és 2016 között öt alkalommal hazája válogatottjában is pályára lépő labdarúgó Bulgáriában folytatja pályafutását.

Velev szerződése ugyan június 30-ig szólt, de a Sepsi vezetői elfogadták a futballista kérését és a Viitorul elleni bajnoki után elengedték.

„Sajnos ő úgy döntött, hazatér Bulgáriába. Mi kértük, maradjon legalább a bajnokság végéig, de Bulgáriában már négy hét múlva kezdődik a bajnokság és ő addig az új csapatánál akar edzeni!”, foglalta össze a játékos helyzetét Diószegi László klubtulajdonos.

„ Egy igazi karakteres focista, aki megérdemli a tapsot ! Köszönjük Velev!”, méltatta a labdarúgót és köszönte meg szolgálatait a Sepsi tulajdonosa.

fotó: facebook.com/osksepsi