Erdély

Belov is marad a Sportklubnál


Hét légióssal vág neki a soron következő jégkorong bajnoki idénynek a Csíkszeredai Sportklub miután bejelentették, hogy Vjacseszlav Belov is marad kék-fehérben.

Megerősítette a védelmét a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, miután sikerült megegyeznie a hosszabbításról Vjacseszlav Belovval. A kék-fehérek 36 esztendős, roppant tapasztalt, hátvédje harmadik idényét kezdheti meg Csíkszeredában.

„Remek lövőerővel rendelkező hátvédünk az elmúlt két szezonban nagy erősségünk volt, stabilitást adott, és a folytatásban is ezt várjuk tőle” – írják a klub közösségi oldalán.
 
Belov a hetedik légiósa a Spotklubnak, miután korábban már bejelentették a kapus Maxim Szamankov, a hátvéd Gyenisz Kuljas, illetve a csatár Kurtis McLean, Evan Brophey, Josh Shalla, és Rod Pelley leigazolását. Az idei évtől viszont Andrej Taratukhin és Radim Valchar nem számítanak légiósnak hiszen ők még a tavasszal megkapták a román állampolgárságot.
 
A kanadai légiósok, illetve Szamankov és Kuljas már Csíkszeredában van, míg Belov a hónap végén érkezik Taratikhinnal egyszerre.