Erdély

Így élték meg a kupadöntőt a Sepsi szurkolói Fotókkal!


Órák alatt elfogytak a jegyek, „teltház” volt a stadionban.

Történelmi sporteseményre készült szerdán Sepsiszentgyörgy: a város csapata fennállása során először jutott be a labdarúgó Román Kupa döntőjébe. Ugyan a koronavírus miatt a szurkolók nem követhették kedvenceiket Ploiesti-re, otthon, a városi stadionban nézhették a mérkőzést! Ki érti ezt…

A lelkes szentgyörgyiek pedig éltek is a lehetőséggel. Órák alatt elfogytak a belépők, amelyekért szimbolikus 1 lejt kellett fizetniük a szurkolóknak. Ötszáz drukker szoríthatott így közösen, de a szociális távolságtartás szabályait betartva, a piros-fehér mezben pompázó fiúknak.

„Óriási köszönet a szurkolóinknak! Együtt erősebbek vagyunk!”, köszönte meg a Sepsi vezetősége a biztatást hivatalos Facebook-oldalán. Ahol képeket is megosztott arról, milyen volt a hangulat a lelátókon.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Din păcate, Sepsi OSK a pierdut finala Cupei României la fotbal ... în faţa FCSB. Rămâne însă o performanţă uriaşă pentru fotbalul covăsnean de care suntem mândri cu toţii! Felicitări echipei şi tuturor celor care au contribuit la aceste rezultate: conducere, staff, sponsori şi suporteri!