Erdély

Hindrich is pozitív lett


22 főre nőtt a fertőzöttek száma Kolozsváron.

Tovább nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma a Kolozsvári CFR-nél, valósággal megduplázódott.

A hét elején 10 fertőzött volt a vasutasoknál, miután három sportoló – Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca és Claudiu Petrila – második tesztje negatív lett. Ugyanakkor ezen három sportoló 14 napos karanténba kellett, hogy vonuljon.

A teljes csapat Bukarestben a román válogatott edzőközpontjául szolgáló Mogosoaian volt elkülönítve egészen a csütörtök délután tesztekig. Ezek eredménye megjött és lesújtó az eredmény. Újabb 12 személynél mutatták ki a vírus jelenlétét köztük nyolc játékosnál: Ovidiu Hoban, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Cătălin Itu, Dodi Juca, Billel Omrani és a fiatal Hindrich Ottónál is.

A szakmai stáb, illetve a játékosok azon része, akiknek negatív lett a teszteredményük elutaztak vissza Kolozsvárra, hiszen elméletileg vasárnap este 21 órától fogadják a FC Botosani csapatát a felsőházi rájátszás 9. játéknapján.

A gsp.ro pedig máris összeállította a CFR legideálisabb kezdő tizenegyét a Botosani elleni meccsre: Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Chipciu, Bordeianu, Fica - Deac, Rondon, Costache.

Persze, ha lesz meccs...