Erdély

A szezon gólja és a szerződéshosszabbítás


A partiumi játékos lett csapata legjobbja.

Ritkán írhatja le sportújság, hogy igaza lett, főleg egy olyan kiszámíthatatlan sportágban, mint a labdarúgás. Ebben az esetben viszont igazunk lett: tényleg Eric Bicfalvi ollózása lett a hónap gólja az orosz labdarúgó élvonalban. Mi több, az egész szezon legszebbjének választották.

A nagykárolyi játékos július közepén ezzel egyenlített ki az Arsenal Tula elleni bajnokin. Más kérdés, hogy csapata, az Ural Jekatyerinburg ennek ellenére 3-1-es vereséget szenvedett. Ezzel együtt a gárda a 11. helyen zárta a pontvadászatot, magabiztosan elkerülve ezzel a kiesést.

Bicfalvi pedig remekelt az idén, 8 góljával házi gólirály lett, a szurkolók pedig megválasztották a szezon legjobb Ural-játékosának. Nem maradt hálátlan a klub sem, egy évvel meghosszabbította a 32 éves középpályás szerződését.

Az elismeréseknek ezzel azonban még nem volt vége, az orosz szövetség egy millió rubellel, azaz megközelítőleg 12.000 euróval jutalmazta a szezon góljáért.

Eric Biсfalvi's Superb Bicycle Goal against Arsenal

➡️ Watch all RPL games live with Russian commentary or best two games with English commentary: https://youtube.com/c/premierliga/join Eric Biсfalvi scores a ...

fotó: fc-ural.ru