Erdély

A Sportklubnak csakis előre szabad tekinteni


Üzent a Csíkszeredai Sportklub!

 Bár nagyon bizonytalan a helyzet a jégkorong Erste Liga rajtját illetően a Csíkszeredai Sportklub igyekszik erős, bajnokesélyes keretet összerakni. Ehhez pedig kérik a szurkolók segítségét is, akik bérletvásárlással tudnak segíteni a csapaton.

Az elmúlt fél évben a kommunikációnk a „meglátjuk”, „még nem tudjuk”, „talán”, „reméljük”, „ki tudja”, „lehet” és hasonló kifejezések köré épült. 
Ma sem tudunk sokkal többet, és pontosabbat, de reménykedünk, hogy jobb idők jönnek. Minden nap változhat valami, mind pozitív, mind negatív irányba. Hálistennek eddig a vírus - mely egyes vetélytársainkat már elért - elkerülte csapatunkat, reméljük így is marad mindez. Gőzerővel készülünk az előttünk álló feladatokra, keretünk erős, alkalmas a szokásos céljaink elérésére, vagyis, mint mindig, mindent meg akarunk nyerni!

A bizonytalanság közepén is azt a döntést hoztuk, hogy nekünk, a Sportklubnak csakis előre szabad tekinteni és a saját utunkat járni, ehhez kerestük meg azokat a játékosokat, akik a következő szezont, szezonokat velünk fogják tölteni, újabb fiatalokat építünk be, erős légiósokat szerződtettünk, hogy legyen reális esélyünk céljaink eléréséhez. 

Ez a közös vállalás. Ez a Sportklub!

A „minden” máris változott, nem lesz Kontinentális Kupa, ugyanakkor a dolgok mai állása szerint rövidesen elindul az ERSTE Liga, egyelőre csak Magyarországi helyszíneken. A román bajnoki kiírás, és egyáltalán a romániai, teremben, jégpályán rendezendő, rendezhető sporttevékenységek szabályozása olyan, amilyen, nem világos még, hogy mi szabad és mi nem, de bízunk benne, hogy rövidesen erre is lesz megoldás. Vagy így, vagy úgy.

Kedves szurkolók, támogatók!

A dolgok mai állása szerint a jegyárusítás, az általunk megszokott teltházas meccsek egyelőre nem valószínűek, sajnos. A megoldás erre nincs a kezünkben. Hiányozni fog mindannyiunknak ez. Nagyon.
Mit tehetünk akkor? 

Jövő héttől elkezdjük árusítani a bérleteket, változatlan áron, a tavalyi szinten. 

Hogy mit tudunk nyújtani érte cserébe? 

Ha minden jól megy, helyszíni szurkolási lehetőséget, a szabályozók szerint – amit persze még nem ismerünk :)). 

Ha nem megy minden jól, az internetes közvetítést a mérkőzéseinkről.

Ma ennyit.

Egyelőre nincs más út.

Mindannyian tudjuk, hogy a Sportklub bérletesei, a jegyet vásárló szurkolói, mind fizikai, mind pénzügyi vonatkozásban a LEGNAGYOBB támogatóink. A Sportklub nagycsalád részesei. Ez a kiesés mind fizikai, mind anyagi vonatkozásban egy újabb nagy csapás, DE ejsze kibírjuk ezt a szezont IS, közösen.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a megváltozott helyzet sokak számára komoly egyéni, családi nehézségeket okozott. Ebből kell, ebből kéne kimásznunk valahogy.

A felhívás, kérés részünkről az, hogy a bizonytalanságban is találjuk meg közösen a biztos pontot. A Sportklubnak szüksége van a szurkolóira, a szurkolók anyagi támogatására, talán még soha nem látott mértékben.

Aki támogatni szeretne és megteheti, KÉRJÜK VEGYEN BÉRLETET, aki kicsit jobban áll, KÉRJÜK VEGYEN KÉT BÉRLETET, aki még jobban, vegyen még többet, szükségünk van rá.

Aztán? Aztán meglátjuk!
 
– áll a Sportklub közleményében