Erdély

Fejér Béla: Több játéklehetőségre vágytam!


Nehezen indult a székely kapus nyíregyházi kalandja.

Négy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel hét forduló után a negyedik helyen áll a Nyíregyháza Spartacus csapata a magyar labdarúgó második osztály tabelláján. A nyírségiek első négy mérkőzésén még a 24 éves Fadgyas Tamás védte a Spari kapuját, az utóbbi három játéknapon viszont már a Sepsi OSK-tól kölcsönvett Fejér Béla állt a kapuban.

„Több játéklehetőségre vágytam”, mondta a hirmondo.ro portálnak adott interjúban arra a kérdésre válaszolva, miért hagyta el román Liga 1-et a magyar NB II-ért. Nyíregyházán ráadásul ismét együtt dolgozhat Sándor Istvánnal, akit korábbról a Sepsitől ismert, tette hozzá.

A zabolai születésű hálóőr kalandja nem indult a legjobban, első két mérkőzését vele a kapuban egyaránt 1-0-ra elveszítette csapata. Aztán a harmadik meccsén már megszerezték a három pontot – egy szintén 1-0-ás meccsen.

„Mindenki nagyon kedveses volt velem, úgy érzem, befogadtak a csapattársak és az edzők is”, mondja elégedetten a 25 éves labdarúgó.

Hogy mi lesz, miután lejár az egy éves kölcsönszerződése? „Egyelőre csak játszani szeretnék, ez a legfontosabb. Mindig a jelenre kell fókuszálnunk, abból kell kihozni a legtöbbet”, válaszolta a hirmondo.ro-nak Fejér.

fotó: hirmondo.ro