Erdély

Látványosat bukott a szatmári quados – Videóval


A tavalyi ezüstérmes a hétvégi balesetének következtében kénytelen befejezni az idei szezont.

Nem védheti meg tavalyi ezüstérmét a quadosok román országos tereprali-bajnokságában Szejke Vilmos Zsolt, miután nagyot esett a sorozat hétvégi futamán.

A koronavírus-járvány miatt a megszokottnál jóval később kezdődő bajnokság harmadik futamát rendezték a hétvégén Györgyfalván. A Kolozsvár melletti település festői domboldalain száguldva szenvedett látványos balesetet a szatmári versenyző – a videón 5.10-nél látható az eset.

Competition DayATV EnthusiastsStage 3 of Romanian National Championship in Gheorgheni, Cluj

SUBSCRIBE For More ContentPress the bell icon and never miss a video \ Donate to support our work: → https://paypal.me/VeghFRobert /  Add some fu...

„Eltörött a bordám, ezért most hámot kell hordanom. Ez egyben azt jelenti, hogy számomra véget ért az idei bajnokság, nem lehetek ott a jövő heti, aradi futamon”, mondta megkeresésünkre Szejke Vilmos, aki összesítettben a harmadik helyről kénytelen kiszállni bajnoki versenyből.

Szejke Vilmos hat éve versenyez, ebben a periódusban pedig háromszor  ezüstérmet, egyszer pedig bronzot nyert a szezon végén a profik között. Ehhez jön még két arany a hobbi kategóriában, valamint egy magyar bajnoki bronz.

fotó: www.facebook.com