Erdély

Hosszabbított a Puskás székely szélsője


Tamás Nándor 2023 nyaráig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémia FC-vel.

Tamás Nándor személyében újabb fiatal játékossal hosszabbított szerződést a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Puskás Akadémia.

A húszéves, kézdialmási születésű támadó 2023. július 30-áig írt alá. Nándi négy éve Csíkszeredáról került a Puskás Akadémiára, s 2019. február 2-án, a Fehérvár ellen mutatkozott be az első osztályban, ahol 23 mérkőzésen 2 gólt szerzett, a Magyar Kupában 7 összecsapáson 5 góllal és 3 gólpasszal büszkélkedhet.

– Végigjártam az akadémiai lépcsőfokokat, és azt hiszem, elmondhatom, töretlen volt a fejlődésem, szépen haladtam. Játszottam az U17-eseknél és az U19-eseknél is, az NB III-ban, majd az NB II-ben és immár két éve az első csapat keretéhez tartozom. Élesen emlékszem a Puskás–Suzuki-kupán szerzett gólomra, a csákvári kölcsönjáték során is sok szép élményt szereztem. Sosem felejtem el, amikor az edzőtáborban gólt szereztem a CSZKA Szófia ellen, s nem sokkal később, be is mutatkoztam a Vidi ellen az NB I-ben, de talán a legszebb emlékem az MTK ellen szerzett győztes gólom, amely az első volt az első osztályban. Nagyon örülök az újabb lehetőségnek, sokat jelent számomra a klub, hiszen itt lettem profi játékos, itt lettem felnőtt férfi – mondta kontraktusának aláírása után csapatának honlapjának a szélső.

Fotó: pfla.hu