Erdély

Bundagyanú az erdélyi középpályás csapatánál


A klub maga kérte az események kivizsgálását.

„Valami történt a második félidőben, ami számomra megmagyarázhatatlan. Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel, nem akarom őket megbántani, de hát nagyon szerény képességű társaság természetesen. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán, és ellenállás nélkül rugdosták a gólokat?”, fogalmazott értetlenül Várhidi Péter, a Kaposvár labdarúgó-csapatának edzője azt követően, hogy a második osztályban szereplő zöld-fehérek szerdán 5-3-as vereséget szenvedtek a Magyar Kupában az NB III-as Tállya otthonában. Mindezt úgy, hogy 2-0-ra vezettek.

Majd a szünet után 12 perc alatt négy gólt kapott a szatmárnémeti Erdei Carlót  is foglalkoztató Kaposvár. Ezek után a klub hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ) és a Szerencsejáték Zrt.-hez fordul azzal a kéréssel, vizsgálják ki az esetet. A játékosok védelmének érdekében, pontosít a közlemény.

A Szerencsejáték Zrt. válaszolt is a Nemzeti Sport megkeresésére, amelyből kiderül: megközelítőleg 95.000 fogadás köttetett a meccsel kapcsolatban, amely szám normálisnak mondható. Kínálatukban nem szerepelt a félidő/végeredmény fogadási lehetőség, élőben nem lehetett fogadni az eseményre és „gyanús fogadási mintát nem tapasztaltak”.

Az utóbbi négy bajnokin a kezdőben szereplő  Erdei ezúttal pihenőt kapott.

fotó: facebook.com/kaposvarirakoczifc