Erdély

Új csapatot kell találnia Zsóri Dánielnek


A Nagyváradon született csatár szolgálataira nem tart igényt legutóbbi klubja.

Biztosan nem marad a Zalaegerszeg kötelékében Zsóri Dániel, adta a nyilvánosság tudtára kedd kora délután a magyar labdarúgó NB I-ben szereplő együttes. A hír annyiban nem meglepő, hogy a 21 éves csatár csak a MOL Fehérvár kölcsönjátékosaként szerepelt a Zala megyei együttesben.

Zsóri a tavasszal érkezett a kék-fehérekhez, akiknek mezében 9 mérkőzésen 452 percet töltött a pályán, ezen idő alatt pedig 3 gólt szerzett. Mindezt egy 15 hónapos kényszerpihenő után!

A Nagyváradon született csatár, aki annak idején a Ferencváros elleni debütáló mérkőzésen szerzett parádés ollózós gólja után megkapta a legszebb találatnak járó Puskás-díjat a FIFA-tól, ezúttal is brillírozott a zöld-fehérek ellen: május 4-én két góllal és két büntető kiharcolásával volt csapata legjobbja. Más kérdés, hogy a Fradi így is nyert 5-3-ra.

Ennél azonban valószínűleg többet nyomott a latba, ami egy héttel később történt: Zsóri egyszerű megoldás helyett rabonával próbált meg betalálni a Gyirmót kapujába – eredménytelenül. Felelőtlensége büntetéseként már nem is kellett pályára lépnie a második félidőben, mi több, az utolsó fordulóban a meccskeretből is kimaradt…

Zsóri tehát visszatér a MOL Fehérvárhoz, azt azonban nem tudni, hogy a székesfehérváriak számolnak-e vele a következő szezonban.

fotó: www.facebook.com/zsori.daniel