Erdély

Nekivágtak a felkészülésnek


Új játékosok is érkeztek.

A VSK Székelyudvarhely férfi kézilabdacsapata elkezdte a felkészülést a 2022–2023-as Bölények Ligájára. Az első része a ráhangolásnak többnyire fizikai tréningek, heti tíz edzéssel készülnek a fiúk. Ezen a héten egy csapatépítő kiruccanás is van a programon Hargitafürdőn.

A klub szép lassan pedig elkezdte bemutatni újonnan érkezett játékosaikat.

Varró Lajos
A 39 éves, 205 cm magas Varó Lajos tagja volt az SZKC-nak is, több szezont húzott le itt. Csak élvonalbeli gárdáknál szerepelt eddigi karrierje során (Nagybánya, Bukaresti Dinamo, Torda, Bukaresti CSM, Temesvári Poli), a legutóbbi évadban a CSM Alexandra hálóőre volt.

Putnoky Szabolcs
A 25 éves szélső az Udvarhelyi ISK-nál kezdte el a kézilabdázást, nagyifjúságiként bronzérmet szerzett az országos döntő tornán. Felnőttként öt évet játszott a Kolozsvári U-nál, tavaly pedig a Tordai Potaissánál szerepelt.

Aron Dedu
A 22 éves, 198 cm magas átlövő ebben az idényben csapatunk mezét ölti magára. A kézilabdázó Bukarestben született, itt is nevelkedett, ifjúsági szinten, majd felnőttként is a Bukaresti CSM-nél játszott. A legutóbbi szezont a Temesvári Polinál húzta le.