Erdély

Együttműködési megállapodást kötöttek


Sportdiagnosztika.

Egy évre szóló együttműködési megállapodást írt alá az FK Csíkszereda klub képviseletében Cseke Szilárd sportigazgató a marosvásárhelyi Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központtal. Az intézmzényt Dr. Gabriel Koszorus fizikoterápiás és funkcionális rehabilitációs szakorvos, alapító képviselte.

– A Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központ modern módszerekkel kínál konzultációkat, kezeléseket és értékeléseket minden ortopédiai és sporttraumatológiai esetben. A klasszikus, minimálisan invazív fizioterápiás kezelésektől az intraartikuláris és intramuszkuláris ózoninfiltrációkig, PRP-ig (Platelet-Rich Plasma), viszkoelasztikus oldatokig, szükség esetén ultrahangos irányítás mellett a különböző betegségeket hatékony gyógyulást biztosító módon kezelik. A modern módszerek közül sok segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, elősegíti a szövetek biológiai regenerációját, gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást biztosít. Sok sportoló is van a Fizionva Központ betegei között – olvashatjuk az országos szinten is kiemelkedő intézményről.

A megállapodásnak köszönhetően az FK sportolói a következő egy évben könnyen juthatnak el sport-diagnosztikai szakemberhez és kaphatják meg a legmegfelelőbb ellátást.

Fotó: fkcsikszereda.ro