Erdély

Paprikásra sikeredett a Sepsi felkészülése meccse, így kakaskodott Ninaj Videók


A háromszékiek hátrányból fordítottak a lengyelek ellen.

Megnyerte első felkészülési mérkőzését a Sepsi OSK labdarúgó-csapata a törökországi edzőtáborban, ahol hétfő délután 2-1-re legyőzte a lengyel Radomiak Radom együttesét. A mérkőzés azonban nem csak a gólokról szólt, az első félidőben elszabadultak kissé az indulatok.

Ami a meccs focirészét illeti, a lengyel Ekstraklasa 10. helyezettje büntetőből szerzett vezetést, de Alexandru Tudorie (73.) és a Cosmin Matei (80.) a hajrában fordítani tudott. Niczuly Roland természeten ezúttal is a kezdőben kapott helyet, míg a magyar válogatott Tamás Márk a szünet után lépett a pályára. A mérkőzésen több ifi játékos is lehetőséget kapott, köztük Dobozi Krisztián, Vura Ottó és Nistor Ákos.

Az első félidőben azonban egy másik sportág is szerepet kapott, a ketrecharcra emlékeztető küzdelemben Branislav Ninaj jeleskedett, aki egy durva belépőt kért számon a lengyelek játékosától.

Érdekesség, hogy mindeközben a Sepsi tulajdonosa, Diószegi László Budapesten részt vett az Év Sportolója Gálán, ahol többek között az olasz edzőlegenda Fabio Capellóval készített közös fotót.

fotó: www.facebook.com/laszlo.dioszegi.7