Erdély

Az egyik erdélyi középpályás csapatot keres, a másik már be is mutatkozott


Egyikük a szakmai stáb kegyeiből, másikuk pedig az NB II-ből esett ki.

Az előző szezonban a magyar második osztályban szereplő Krausz Raul Zorán és Székely Krisztián is csapatot vált a nyáron. Előbbi már meg is találta új munkaadóját, utóbbi még keresi.

Az Erzsébetbányán született Krausz Raul Zorán a Kazincbarcika és a Siófok érintésével került Pécsre, ahol hiába volt alapember, a csapat búcsúzni kényszerült az NB II-től. De a 29 éves középső középpályás nem maradt sokáig csapat nélkül, hiszen szerződtette az élvonalból kiesett (és oda visszavágyó) Mezőkövesd.

Krausz Romániában megfordult az FC Máramaros, a Berceni, a Dinamo, a Szatmárnémeti Olimpia és a temesvári SSU Poli együtteseiben, míg az NB II-ben 142 találkozón 12 gólt lőtt.

A biztos középmezőnyben, a 10. helyen végzett ezzel szemben a Kolorcity Kazincbarcika együttese, Székely Krisztián (fotó, középen) mégis elhagyja a klubot. Igaz, nem önszántából. „Krisztián posztja az új játékrendszerbe kevésbé integrálható be, így a klub nem hosszabbított vele szerződést”, olvasható az egyesület honlapján.

A Szatmár megyei Sárközújlakon született, 25 éves Székely Krisztián három évet töltött Kazincbarcikán, 85 mérkőzésen játszott és 6 gólt lőtt.
 
fotók: https://www.facebook.com/mezokovesdzsory / https://kbsc.hu/