Erdély

Székelyföldi karitatív mérkőzés


Április 9-én Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FK Csíkszereda meccset rendeznek!

Megállt az élet a sportéletben, ám a szurkolók is igyekeznek felvenni a harcot a közös ellenséggel (ezúttal már nem ellenféllel). Karitatív, képzeletbeli akciót szerveznek.

A részleteket módosítás nélkül közöljük és mindenkit arra biztatunk, hogy vegyen részt az akcióban.

Most, hogy szeretett sportágaink küzdelmeinek hirtelen vége szakadt, AZ Élet hív ki minket mérkőzésre, amely úgy tűnik, az utóbbi idők egyik legkeményebb megmérettetése lesz, ahol mindenkire szükség van, ahhoz hogy helytálljunk!

A csíkszeredai LOKÁLPATRIÓTÁK, a sepsiszentgyörgyi SZÉKELY LÉGIÓ foci és kosárlabda szurkolói, valamint a TRANSYLVANIAN FANATICS közösen veszi fel a harcot a képzeletbeli ellenséggel, együtt mutatva fel erejüket.

Rendkívüli helyzetek, rendkívüli megoldásokat kérnek, így megszervezzük:
Az ELSŐ SZÉKELYFÖLDI KÉPZELETBELI KARITATÍV mérkőzést 2020 április 9-én
SEPSI OSK – FK CSÍKSZEREDA között!
A KÉPZELETBELI meccs helyszíne a sepsiszentgyörgyi ÚJ STADION, amely erre a mérkőzésre helyet ad mindenkinek. A jegyek száma korlátlan, egyszerűen nem fogyhatnak el.

Belépőt lehet váltani banki átutalással a következő számlaszámon:
ASOCIATIA SEPSI BC FANS
RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001
SWIFT: RNCBROBU
Az utalás megjegyzés rovatában kérjük jelezzék: „jegyár/bilete”!

A támogatói jegyek értékével szolidaritásunkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni a csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, valamint a sepsiszentgyörgyi „Dr. Fogolyán Kristóf” Megyei Sürgősségi Kórház munkaközösségeinek fáradhatatlan munkájukért. A begyűlt pénzösszeget nekik ajánljuk fel.

A belépők ára egységesen 15 lej, egy ember bármilyen számú belépőt vásárolhat! A jegyek egészen a mérkőzés napjáig megvásárolhatóak.
Akik igénylik, azoknak virtuális jegyet is kiállítunk, csak küldjék el privát üzenetben vagy a sepsioskszurkolokoldala@gmail.com email címre az átutalási bizonylatot, mi pdf-ben visszaküldjük a belépőt.

Gyertek, bizonyítsuk be, nincs az a stadion Székelyföldön, amit nem tudnánk megtölteni!

HAJRÁ SZÉKELYFÖLD! HAJRÁ SZÉKELYEK!