Erdély

Marad a csíki csatár Miskolcon


A csíkiak bánatára, a miskolciak örömére!

 Két évvel ezelőtt, mindössze 21 évesen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának egyik legjobb játékosa volt Részegh Tamás, aki a múlt szezontól a DVTK Jegesmedvék oszlopos tagja.

A fiatal sportolónak remekül indult a tavalyi szezon a miskolci extraligás csapatban, hiszen a negyedik sorból egészen az elsőig küzdötte fel magát. Meghatározó tagja lett a miskolciak előnyös sorának is. 30 meccsen 21 pontot termelt, ami magáért beszél. Csakhogy egy csúnya sérülés véget vetett az idényének, időnap előtt.
 
Most viszont a hosszabbítás mellett döntött.
 
– Több csapat is megkeresett, végül úgy alakult, hogy az lesz a legjobb döntés számomra, ha visszajövök. Örülök, hogy így alakult, szerettem Miskolcon játszani, jól éreztem magam a csapatban, jól ment a játék és a körülmények is nagyon jók. Minden adott a fejlődéshez. Továbbá éreztem, hogy a szurkolók is szerették volna, hogy Miskolcon folytassam a pályafutásomat, ez nagyon jó érzéssel töltött el. – fogalmazott Részegh a csapat hivatalos oldalának.
 
Az elmúlt időszakról, illetve az előtte álló feladatokról pedig kifejtette
 
– Többnyire a sérülésem rehabilitációjával és az egyetemi vizsgákra való tanulással telt az idő június végéig. Sikerült befejezni az egyetemet is. Azóta az edzéseké a főszerep, emellett sok időt töltöttem a családommal és a barátaimmal. A rehabilitáció sajnos nagyon sok időt és türelmet vett igénybe, de szerencsére az utóbbi időben jó irányba haladt a dolog. Sokat javult és nagyon bízom benne, hogy nem lesz gond a jégen sem. – fogalmazott Részegh Tamás.
 
Fotó: dvtk.eu