Erdély

Engedélyt kaptak a közvetítésre


Élőben nézhető az FK Csíkszereda bákói meccse.

 Három mérkőzés során egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el az FK Csíkszereda labdarúgócsapata a másodosztályú bajnokságban.

A Valentin Suciu által dirigált székelyföldi alakulat a bajnokság ötödik fordulójában az újonc Bákói Aerostarral találkozik. Azzal a bákói csapattal, amely az eddigi négy forduló alatt nem szerzett pontot, sőt még gólt sem tudtak lőni az ellenfeleknek.
 
A találkozót szombaton 11.00 órától rendezik, amelyet eredetileg nem tűzött műsorára egy országos televíziós társaság sem. Az FK Csíkszereda vezetősége viszont kijárta az útját annak, hogy a piros-feketéknek szorító közönség ne maradjon le a találkozóról.
 
– Mivel a román sportcsatornák közül senki sem tűzte műsorra a bákói meccsünket, ki kértük a közvetítési jogot erre a mérkőzésre. Sikerült elérnünk, hogy a szombaton 11 órakor kezdődő összecsapást az Erdélyi Magyar Televízió is műsorra tűzze, de emellett az FK Csíkszereda Youtube csatornáján is élőben közvetítjük a találkozót. Kövesse ön is az ETV-ben, vagy a Youtube csatornánkon a bajnokság 5. fordulójának meccsét, magyar kommentárral. – áll az FK közleményében.
 
Fotó: fkcsikszereda.ro / Pál Zoltán