Erdély

Visszatérő Csíkszeredában


Két éve már játszott a piros-feketéknél.

 Két éven át – 2016-2018 – volt az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapatának a játékosa a székelyudvarhelyi Savin Catalin, aki most újfent visszatér a piros-feketékhez. Mindezt a klub hivatalos oldalán jelentették be.

– A székelyudvarhelyi születésű, magyarul is kiválóan beszélő középpályás 1+1 éves szerződést írt alá. A 30 éves játékost nem igazán kell bemutatni a csíki szurkolóknak, hisz 2016 és 2018 között az FK Csíkszereda labdarúgója volt. Az elmúlt két évben a Turris Turnu Magurele és a Gloria Buzau csapatában szerepelt. – áll a klub közleményében.
 
Valentin Suciu vezetőedző elmondta, nagyon örvend annak, hogy végre sikerült leigazolni őt, hisz már régóta szerette volna a csapatba. Cătălin Savin is boldogan nyilatkozott:
 
– Nagyon örvendek, hogy újra Csíkszeredába kerültem, célom az, hogy tapasztalatommal segítsem a csapatot és remélem hasznos tagja leszek az együttesnek. – jegyezte meg Savin.
 
A belső védőként, vagy védekező középpályásként bevethető Savin szombaton 11.00 órától akár már be is mutatkozhat a csíkiak csapatában, akik a Bákói Aerostar vendégei lesznek.

Fotó: fkcsikszereda.ro