Erdély

Nem bírtak a Puskás Akadémiával


Újabb vereség.

5-1-es vereséget szenvedett az FK Csíkszereda U17-es labdarúgócsapata a Puskás-Suzuki Kupa második csoportmeccsén Felcsúton.

A Puskás Akadémia első találatára még volt válasza a csíkiaknak, Orbán a kifutó Pécsi mellett a 16-osról a kapuba bombázott. Szünet előtt Bakti Balázs egy bal oldali remek passzt követően egyedül maradt Lukács Dániel kapus ellen, és rendkívül higgadtan emelte át fölötte a kapuba: 2-1.

A második félidőben Kocsis Dominik mintegy húsz méterről kilőtte a jobb felsőt: 3–1. Az utolsó 10 percre előrébb jutott az FK, helyzetük is volt, de Pécsi Ármin kibokszolta. A kontrából Szabó Valentin mindenkit kicselezett, viszont Lukács eszén nem tudott túljárni, szögletre pattant a labda. A szögletből azonban Kiss Norbert bólintotta be: 4-1. A folytatásban Sebestyén Botond veszélyeztetett még, de Kiss Norbert blokkolta a lövést, majd a sípszó előtt a már említett Kiss duplázott és beállította a végeredményt.

Puskás–Suzuki-kupa, A csoport, 2. forduló
Puskás Akadémia – FK Csíkszereda 5–1 (2–1)
Gól:
Kicsun, Bakti, Kocsi, Kiss (2), illetve Orbán.
Puskás Akadémia: Pécsi – Koch, Farkas (Vajda, 50.), Babós, Bányai (Korodi, 50.) – Kiss, Kocsis – Kicsun (Dusinszki, 48.), Bakti (Major, 45.), Szabó – Gruber (Sárközi, 50.).
FK Csíkszereda: Lukács – Precup (Colceriu, 40.), Simon, Barsan, Boni (Bóné, 40.), Orbán (Tamás, 50.), Sebestyén, Biró, Elsawy, Csedő, Kecskés (Balogh, 50.).

Az FK Csíkszereda legközelebb csütörtökön 12 órától lép pályára a Bayern München ellen.

Fotó: pfla.hu