Erdély

Újra magyar edzője lehet a Sepsi OSK-nak


Igencsak mozog a szék Liviu Ciobotariu alatt.

Kisebb nagyobb hullámokban tör fel az elégedetlenség Sepsiszentgyörgyön a szuperligás Sepsi OSK labdarúgócsapata körül. A piros-fehérek utóbbi fordulókban mutatott játéka egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan azt a szurkolók, vagy épp a klubvezetés elvárná.

Ennek már Diószegi László is hangot adott a legutóbbi FCU Craiova ellen elveszített bajnoki mérkőzést követően.

– Nem hiszem, hogy van a klubnál olyan vezető, vagy szurkoló, aki elégedett. A második félidőben egy csapat volt a pályán és az nem a Sepsi OSK volt. Nem úgy játszunk, ahogyan azt három négy hónapja elterveztük és ezzel a játékkal csak a kiesés elkerülése ellen tudunk küzdeni. Az utolsó meccseken, leszámítva a Rapid elleni összecsapást, semmit nem játszottunk. Mindenképp változtatnunk kell, ez így tovább nem mehet – fogalmazott Diószegi László a klub tulajdonosa, majd így folytatta:

– Mintha erőnk sem lenne. Pocsékul néztünk ki. Szégyeltem a csapat második félidei játékát. Csütörtökön gyűlést szervezünk, ahol megvitatjuk a kialakult helyzetet és meghozzuk a döntéseket. Frissen nem szeretek döntéseket hozni, de mindenképp szükség van a változásra – fogalmazott.

A Gazeta Sporturilor portál információi szerint a klub vezetősége Bálint Lászlót nézte ki Liviu Ciobotariu helyére, aki áprilisig az Aradi UTA vezetőedzője volt, ám akkor menesztették. A 44 esztendős tréner a 2017/2018-as idényben az FK Csíkszereda második ligás csapatának is volt trénere.

Fotó: gsp.ro